diaitologiko-grafeio-adunatizw-pylaia-thessaloniki

Κλινική Διαιτολόγος MSc, PhDc

Ειρήνη
Κοντοπίδου

Αλλάζω τρόπο διατροφής, κερδίζω υγεία και ευεξία

ΑδυνατίΖΩ, Ζω καλύτερα και διατροφικά ισορροπημένα

Διατροφική εκπαίδευση παιδιών

Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας

Τι πρέπει να τρώνε για την προπόνηση

Ειδική διατροφή για αθλούμενους και αθλητές

ΣΠΟΥΔΕΣ

Φοίτησα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισα τις σπουδές μου, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο τμήμα Χημείας στο ΠΜΣ «Επιστήμη Τροφίμων και διατροφή» με ειδίκευση στη «Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων».

Η μεταπτυχιακή μου διατριβή ήταν πάνω στις υπηρεσίες σίτισης των ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων και στο σύστημα HACCP.

Η διδακτορική μου διατριβή εκπονείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Μαιευτικής με αντικείμενο “Εγκυμοσύνη και μέτρηση βιομαρτύρων οξειδωτικού στρες”.

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

deiktis mazas somatos

ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

diatrofi mesogeiaki eirini kontopidou

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

λιπομέτρηση τι είναι πυλαία θεσσαλονίκη κοντοπίδου ειρήνη

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

paidiki paxysarkia kontopidou

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

διατροφή αθλητών κοντοπίδου ειρήνη

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

Πολύχρονη

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εμπειρία μου εδώ και 15 χρόνια τόσο στο ιδιωτικό μου γραφείο αλλά και ως επιστημονικός συνεργάτης κέντρων ευεξίας και ιατρικών κέντρων, σας εγγυάται την εξατομικευμένη προσέγγιση και το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα για τον οργανισμό σας.

Το επάγγελμα του διαιτολόγου και οι εξελίξεις γύρω από αυτό μεταβάλλονται συνεχώς και για αυτό παρακολουθώ πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων σχετικά με το αντικείμενο μου. Επίσης, έχω βρεθεί ως καλεσμένη ομιλήτρια σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και ενημερωτικές ημερίδες.

διατροφικη αναλυση

Στο πρώτο ραντεβού παίρνουμε αναλυτικό ιατρικό και διατροφικό ιστορικό για να προσδιορίσουμε τον μέχρι τώρα τρόπο διατροφής σας, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

ΑΝΘΡΩΠΟμετρησεισ

Γίνεται ζύγιση, αναστημομέτρηση, μέτρηση περιφερειών και όποια άλλη μέτρηση κρίνεται απαραίτητη για τη δημιουργία του ατομικού σας προφίλ.

εξΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ διαιτολογιο

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, με διαφορετικές συνήθειες. Προσαρμόζουμε το διαιτολόγιο στα μέτρα σας, στις διατροφικές σας συνήθειες και στην καθημερινότητά σας. Πιστεύουμε στην εξατομικεύση του κάθε περιστατικού. Το διατροφικό πρόγραμμα προσαρμόζεται πάνω στις ανάγκες σας, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής σας. Δεν προσαρμόζεστε εσείς στο πρόγραμμα! Όσο πιο κοντινό είναι στις συνήθειες και στις προτιμήσεις σας, τόσο ευκολότερα θα το τηρήσετε, θα φτάσετε το στόχο σας και θα συντηρήσετε το αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Στο γραφείο μας γίνεται ανάλυση σύσταση σώματος, όπου συλλέγουμε δεδομένα για το σωματικό λίπος, την άλιπη μάζα και τα υγρά του σώματος.

Τηλεοπτική Παρουσία

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Εξαιρετική επαγγελματίας και ευγενικός άνθρωπος. Με βοήθησε να χάσω πάνω από δέκα κιλά εφαρμόζοντας ένα ειδικό πρόγραμμα καθώς πάσχω από σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου, μειώνοντας παράλληλα και τα συμπτώματα του. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τάνια Καραμάνη

Καταπληκτική διατροφολόγος, επικοινωνιακή και ενθαρρυντική. Πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από τα προγράμματα που μου δίνει και με πολλές εναλλαγές. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Δήμητρα Βαγγελή

Πρόσχαρη, ευγενική, φιλική. Δεν νιώθεις σε καμία περίπτωση ότι κανεις διατροφή. Προσαρμόζει το διατροφολόγιο στις ανάγκες σας κ δεν σας λείπει τίποτα. Άκρως προσιτές τιμές, σε εύκολα προσβάσιμη περιοχή! Είναι η αιτία ώστε να μην υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.

Μαρία Πάτση

αδυνάτισμα-γρήγορο-στόχος-κοντοπίδου

…ευεξία στο σώμα και την ψυχή!